Middelalder-Oslo

Medlemsturer

2019CardiffCastle

Lørdag 22. juni drar 53 av foreningens medlemmer til UK på årets sommertur. Turen er lagt opp i samarbeid med FRAM Arrangement AS. Vi skal bo sentralt i Cardiff på Jurys Inn Hotel, og gjør utflukter hver dag til ulike historiske reisemål fra mange spennende epoker. Vi vil besøke både fornalderminner fra megalitt-tiden og keltiske, romerske, normanniske, norrøne og middelalderske severdigheter, og enda mye mer.

Bildet: Interiør fra Cardiff Castle.

Les hele programmet her.

Selje

Avreise med Norwegian fra Gardermoen fredag 13.09 kl.07.45, retur med fra Ålesund søndag 15.09 kl 19.20, ankomst Gardermoen kl.20.15. To netter på Scandic Hotell i Ålesund. Buss til og fra Vigra lufthavn og på alle utfluktene. Dr. philos. Øystein Ekroll, som mange kjenner fra stavkirketuren i 2017, Ukraina og Moldava i 2018 og to turen til Trøndelag, er guide. Han er født og oppvokst på Sunnmøre og vil gi oss en tur spekket med spennende severdigheter, ny kunnskap og hyggelig samvær for alle. En stor takk til vårt medlem Kari Schei, som har kommet med forslag til turen, og til Øystein Ekroll for innspill basert på solid lokalkunnskap!  På bildet: Selje klosterruin. 

Turen kosten 6.900 kr pr pers i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom i 2 netter er 650 kr. Påmeldingsfrist 1.april. Les mer om turen her.

Du er her: Hjem Aktiviteter Medlemsturer