Middelalder-Oslo

Aktiviteter

MIDDELALDERBYENS BARN: VELLYKKET FAMILIEDAG 15.JUNI

Middelalderbyens barn1På den første samlingen i den nye klubben Middelalderbyens Barn ble vi kjent med den nye middelalderbåt-kopien, hadde Robin-Hood-mesterskap med pil-og-bue-skyting og stokkekamp, lærte betydningen av gamle sangleker, fikk smake på middelalderens lørdags-godt og fikk høre litt om de gamle, rare kongenavnene.

Neste samling blir 10. august kl. 11 - 14. Da skal vi på steinhoggerkurs i Grorud steinbrudd. Hold av dagen hvis du kan, nærmere beskjed om når og hvor vi skal møtes kommer.

Middelalderbyens Barn har mottoet «LÆRE – LESE – LEKE – LE», som forteller om arbeidsformen. Årsavgiften er kun kr. 100, og det er en av foreldrene som melder inn sitt barn ved å henvende seg til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Husk å oppgi postadresse. Etter innmeldingen vil det komme en sending i posten med medlemskort og informasjon direkte til barnet, mens all senere kommunikasjon vil skje via foreldrenes e-post.

Du er her: Hjem Aktiviteter Aktiviteter Kurs MIDDELALDERBYENS BARN: VELLYKKET FAMILIEDAG 15.JUNI